Matseminarielistan 2017

Traditionen trogen så har Makthavare sammanställt en lista över alla frukost-, lunch – och middagsseminarier under hela Almedalsveckan!

Finns möjligheten vill man ogärna spilla en timme i början på dagen och en mitt på dagen – när några av de mest intressanta seminarierna garanterat äger rum – på att ordna frukost och lunch. Därför är matseminarierna, som slår två flugor i en smäll, så enormt uppskattade!

Tänk dock på att ett seminarium som serverar mat inte är en gratisrestaurang – det är inte en plats man går till enbart för att äta. Tanken är att både arrangörer och besökare ska få ut något av evenemanget, så se till att hitta ett seminarium som verkligen intresserar dig. På så vis går du inte bara därifrån med stillad hunger, utan förhoppningsvis också med stillad nyfikenhet om ett fenomen som intresserad dig och som arrangören vill sprida information och skapa uppmärksamhet kring.

Likt förra året har vi delat upp listan i dagar, för att bespara er ett evigt scrollande! Mycket nöje!

Söndag, 2 juli

Måndag, 3 juli

Tisdag, 4 juli

Onsdag, 5 juli

Torsdag, 6 juli

Fredag, 7 juli

Lördag, 8 juli

Söndag, 9 juli