Preem

Redaktionen

Jessica Schedvin, chefredaktör

Jessica Schedvin har en bakgrund i Moderaterna och har tidigare varit nyhetschef på Makthavare . Hon har tidigare varit förbundsordförande för Unga Humanister och älskar Almedalsveckan. Hon studerar till språklärare på Stockholms universitet och har tidigare studerat ekonomisk historia och journalistik på Poppius journalisthögskola.

Kevin Shakir, redaktör

Kevin Shakir har studerat statsvetenskap vid Linköping och Lunds universitet. Han är medlem i Socialdemokraterna och har inom civilsamhället jobbat med utbildningspolitik på riksnivå. Efter att ha drivit egen firma med fokus på politisk kommunikation, arbetar han nu som pressekreterare inom utbildningspolitiken i Danmark.

Max Eskilsson

Max Eskilsson har en bakgrund inom Ung Liberal och är för närvarande aktiv i Centerstudenter. Han läser masterprogrammet i statsvetenskap vid Lunds universitet och har tidigare läst filosofi och medie- och kommunikationsvetenskap. Särskilda intresseområden är utrikes- och säkerhetsfrågor.

Niusha Khanmohammadi

Niusha Khanmohammadi är statsvetare och har även studerat nationalekonomi och etnologi vid Stockholms Universitet. Hon har tidigare skrivit för Föreningen för Utvecklingsfrågor och har till stor del arbetat inom den ideella sektorn. Under våren 2016 studerar hon vidare i Aix-En-Provence. Frågor som ligger Niusha varmt om hjärtat är kvinnors rättigheter och integration.

Joakim Holmertz

Joakim Holmertz har studerat statsvetenskap och nationalekonomi på Stockholms universitet, och är tidigare chefredaktör på Makthavare. Joakim har en bakgrund i Liberala Ungdomsförbundet och Folkpartiet, och har tidigare bland annat jobbat som pappersarbetare och kampanjombudsman, samt suttit i styrelsen för Liberala Flyktingfonden.

Jonas Lundgren

Jonas Lundgren är skribent på Makthavare.se sedan 2014. Han har sysslat med politik på olika nivåer sedan 2005. Han är medlem i Vänsterpartiet och arbetar dels som politisk sekreterare för partiet och dels som ombudsperson för en organisation inom kvinnorörelsen.

 

Vill du bli gästskribent på Makthavare.se? Skicka text och en kort presentation av dig till jessica.schedvin@gmail.com.