Redaktionen

 Sars Graner Tyllman, tf. chefredaktör

Sars har skrivit på Makthavare.se sedan 2015. Hon är familjerättsjurist med några extra kurser i retorik i bagaget. Sedan 2009 har hon varit aktiv i olika liberala sammanhang, framför allt som grundare och förbundsordförande för Ung Liberal.

För kontakt kring makthavare.se eller samarbeten: desken@maktavare.se.

Jessica Schedvin

Jessica är sedan 2015 chefredaktör för Makthavare.se och har en bakgrund inom den svenska liberala idérörelsen. Jessica är lärare och har tidigare studerat ekonomisk historia och journalistik på Poppius journalisthögskola.

Jonas Lundgren

Jonas har varit aktiv i Vänsterpartiet sedan mer än 10 år och arbetar för Vänsterpartiet i Huddinge där han brinner extra för frågor om hedersrelaterat våld och förtryck. Jonas har även en bakgrund som ordförande för Unga Republikaner och sitter med i förbundsstyrelsen för GAPF.

Joakim Holmertz 

Joakim har skrivit för Makthavare sedan 2013 och har tidigare varit både nyhetschef och chefredaktör. Joakim är nationalekonom och statsvetare och arbetar som politisk sekreterare för Centerpartiet, men har ett förflutet inom Folkpartiet.

Max Eskilsson 

Max har en bakgrund i såväl Ung Liberal som Centerstudenter. Hans särskilda intresseområden i sakfrågor är utrikes- och säkerhetsfrågor, som han menar ”tyvärr” är mer aktuella än på länge med tanke på ett oroligt omvärldsläge. Han arbetar nu som ledarskribent.

 

Vill du bli gästskribent på Makthavare.se? Skicka text och en kort presentation av dig till jessica.schedvin@gmail.com.