Årets succé: #Maktmingla med Makthavare och Miltton Labs

Under onsdagskvällen slog Makthavare och Miltton Labs, skaparna av den superpopulära Minglaappen, ihop sina påsar och bjöd på stort party i S:t Karins ruin. Olikt många andra mingel var festen öppen för alla och det var särskilt kul att hålla ett kalas dit även unga hade fritt tillträde.

Festen tillägnades det som utgör en stor del av konceptet Almedalen, nämligen mingel. Makthavares mingellista är en av de mest efterfrågade texterna om Almedalen och appen Mingla har skapat nya möjligheter för människor att träffas.

För att manifestera den tillgänglighet som Almedalsveckan borde präglas av bjöds det på Almedalsdrink och Vitamin Well. Även 150 pizzor fanns till gästernas förfogande. DJ Leo B bjöd på grym festmusik vilket resulterade i ett livligt dansgolv.

Vid 21.00 gick Pajalas stolthet The Magnettes upp på scen och fyllde ruinen med skön musik. Bland de cirka tusen gästerna som besökte ruinen under festens två timmar sågs bland annat Lisa Gemmel, Jonas Morian, Karl Anders Lindahl, en säpovakt och Claes Nyberg.

Jessica Schedvin, chefredaktör för Makthavare, kommenterar:

Det här är Almedalen för Makthavare! Goda alkoholfria drinkar och öppenhet för alla. Vem som helst ska kunna göra sin röst hörd och det vill vi bidra till. Man ska inte behöva vara en politisk höjdare för att ha kul i Almedalen

Martin Borgs, från Miltton Labs, håller med:

Rörd. Jag är rörd. Det är precis det här Almedalen, och Mingla, handlar om. Öppet för alla, oväntade möten, kärlek i luften, säger Martin Borgs (Miltton Labs). Det var magi. The Magnettes grymma spelning, Visbys vackraste kyrkoruin, Fotografiskas Ikoner-utställning, och framför allt alla människor som var där: Magi.

Festen blev omåttligt populär, vilket märktes på Twitter.

 

 

 

 

 

Tack för en trevlig kväll!

Trackbacks

  1. [...] mer: Årets succé: #maktmingla med Makthavare och Miltton Labs Vilken app vinner minglarnas kärlek? Ida Drougge: Årets mingel blev en [...]