Vad händer i Almedalen idag?

I dag är det fredag och många Almedalsbesökare börjar känna sig lite möra. Men än finns det många intressanta programpunkter kvar. Vi har ställt frågan till några almedalsbesökare vad de ska göra i dag.

[[Linnéa Solberg]] och [[Klas Kärngren]], Göta studentkår.

Linnéa Solberg:
- Jag ska hyra en moppe och åka runt på Gotland. Jag tänkte geocacha.

Klas Kärngren:
- Jag ska gå på Lunds universitets frukostseminarium ”Regeringens strategiska forskningssatsningar, flipp eller flopp?” Jag är ordförande i en av Sveriges största studentkårer och vi vill bevaka vad som händer med den högre utbildningen.

[[Christina Nilsson]], föreläsare och moderator.

- Jag ska på Resumés seminarium ”Samhällskommunikation i fokus – Hur gör du din röst hörd?” Jag tycker det är intressant att höra om hur man når igenom bruset. Sedan ska jag lyssna på [[Marcus Birro]] om hur media har religiös beröringsskräck. Eftersom jag är singel kommer jag även att gå på ”Singelliv – en politisk fråga”, ett seminarium om hur hela samhället är anpassat till familjer och par.

[[Björn Rundgren]] från Täby och [[Eva Mogren]], politiker i Folkpartiet, från Jönköping

Björn Rundgren:
- Jag ska gå på ”Vad är fel med Stockholms bostadsmarknad?” Det är en evig fråga varför det alltid är en sådan brist på bostäder. Jag vill veta vilka mekanismer som gör att det byggs så få bostäder.

Eva Mogren:
- Jag ska gå på ett seminarium med 1,6-miljonersklubben. För en kvinna i min ålder är det intressant, och så är jag medlem där.

[[Emelie Axelsson]], boende i Visby

- Jag är väldigt spontan. Jag går på intuition. Jag har inget särskilt seminarium inbokat imorgon.

Kommentera