Demokratin blev årets Almedarling

I år blev det demokratin representerade av Region Gotland som tog hem priset som årets Almedarling, som ges ut av Makthavare.se i samarbete med Prime PR. Jurygruppen bestående av Jonas Morian, Brit Stakston, Charlie Stjernberg och Jessica Schedvin var överens om att årets vecka präglades av demokrati på ett unikt sätt.

- Demokratin ständigt att lyftas under Almedalsveckan, men detta år har Almedalsveckan verkligen fyllt sitt demokratiska syfte. Extra kul är det att Region Gotland har flyttat fram sina positioner och nu exempelvis är officiella medarrangörer till Mångfaldsparaden, säger Jessica Schedvin, juryordförande.

Priset delades ut i Primes trädgård under deras klassiska fredagsmingel. Förra årets vinnare, KRIS, var på plats och fyllde trädgården.

På andra plats kom Almedalsdrinken som representerades av UNF och på tredje plats kom Omni Triwia, politikspelet som ges ut av Omni.

Trackbacks

  1. [...] ALMEDARLINGAR: Demokratin och Region Gotland! [...]