LISTA: De är snyggast i Almedalen 2019

Under flera år har vi sett alla snyggast-listor där kläder och utseende utvärderas. Det är väldigt off. Därför kommer här den riktiga snyggast-listan.

Här är listan. De här är snyggast i Almedalen:

Hedi

H

Elisabeth 

E

Jerzy 

J

Hania 

H2

Renate 

R

Else 

2

Dessa sju unika porträtt av överlevande från Förintelsen visas under Almedalsveckan på S:t Hansgatan 24. Fotografiska och Sanna Sjöswärd visar detta i samarbete med Raoul Wallenberg Academy och det kommer användas som ett skolmaterial för att sprida dessa berättelser till dagens och framtidens unga.

– ”Fotografiska For Life-utställningar lyfter viktiga samhällsfrågor och det är skrämmande att vi återigen lever i en tid som utmanar tanken om människans lika värde och där en gråskala av alternativa historiebeskrivningar växer fram.”, säger Per Broman grundare och VD Fotografiska Stockholm.

Gå och titta på utställningen. De här fantastiska personerna är definitivt snyggast i Almedalen 2019.

Trackbacks

  1. [...] MÄKTIGASTE: Fotografiskas fantastiska utställning! [...]