Dags att nominera till Årets Almedarling

Även i år kan du bli hetast i Almedalen! I samband med onsdagens Makthavaröl öppnade nomineringen till Årets Almedarling 2019, ett pris som delas ut för andra året i rad av Makthavare.se och Prime.

Almedalsveckan är ett forum som sprudlar av möten med briljanta människor, intressanta seminarium och kreativa kampanjer. Genom priset Årets Almedarling vill Makthavare.se rikta allt ljus på de som lyckas nå genom bruset och gör Almedalsveckan till en bättre plats.
- Genom priset vill vi uppmärksamma de aktörer som värnar Almedalen och gör veckan extra bra, i en demokratisk anda, säger Jessica Schedvin, chefredaktör för Makthavare.se.

Du kan redan nu nominera allt från personer till fyndiga kampanjer. Förra året vann Kriminellas Revansch I Samhället för deras antirasistiska arbete.

De nominerade kommer sedan granskas av en jury som sedan väljer ut topp tre. Priset delas ut på plats i Almedalen och liksom förra året blir utdelningen storslagen.

Och till sist, här kommer tre tips för att öka dina chanser till vinst:
1. Stick ut i bruset och skapa något som får genomslag, allt från kampanj till en färgstark person kan vinna.
2. Inkludera alla, även de som vanligtvis inte får plats på den politiska spelplanen.
3. Chocka oss! I år vill juryn slås av häpnad.

I år består juryn av Brit Stakston från Stakston PR, Jonas Morian, grundare av Makthavare.se, Charlie Stjernberg från Prime och Jessica Schedvin, chefredaktör för Makthavare.se.

Klicka här för att skicka in din nominering!

Nomineringen stänger 3/7, kl 00.00.

Trackbacks

  1. [...] årets Almedarlingar har förväntningar på sig! Förra året bidrog de med trygghet och vi hoppas att de gör en [...]