Makthavaröl med Martin Borgs

Den 30 januari är det säsongspremiär för de politiska pubkvällarna Makthavaröl. Gäst denna gång är Martin Borgs, ny digital valledare för Moderaterna.

Borgs har tidigare jobbat för M i valrörelserna 1998 och 2002, utsågs 1997 till Årets lobbyist för kampanjen för fri reklamradio, har varit PR-konsult, dokumentärfilmare och Slöseriombundsman, samt ligger bakom Almedalssuccén Mingla-appen. Hur kan dessa erfarenheter hjälpa Moderaterna i valet 2018? Och hur ska partiledaren Ulf Kristerssons vision förverkligas om ett förändrat samtalsklimat i svensk politik; från gnäll och tjat till vuxna, seriösa samtal?

Kom och lyssna! Arrangemanget hålls på Hotell Reisen (inre baren, Skeppsbron 12, T-Gamla stan i Stockholm) med start kl. 18.00. Anmäl gärna deltagande via Facebook.