Makthavaröl med Martin Borgs

borgs_martin
Den 30 januari är det säsongspremiär för de politiska pubkvällarna Makthavaröl. Gäst denna gång är Martin Borgs, ny digital valledare för Moderaterna.

Borgs har tidigare jobbat för M i valrörelserna 1998 och 2002, utsågs 1997 till Årets lobbyist för kampanjen för fri reklamradio, har varit PR-konsult, dokumentärfilmare och Slöseriombundsman, samt ligger bakom Almedalssuccén Mingla-appen. Hur kan dessa erfarenheter hjälpa Moderaterna i valet 2018? Och hur ska partiledaren Ulf Kristerssons vision förverkligas om ett förändrat samtalsklimat i svensk politik; från gnäll och tjat till vuxna, seriösa samtal?

Kom och lyssna! Arrangemanget hålls på Hotell Reisen (inre baren, Skeppsbron 12, T-Gamla stan i Stockholm) med start kl. 18.00. Anmäl gärna deltagande via Facebook.