Fotografera för Makthavare.se

Har du en mobiltelefon med kamera? Besöker du politiskt intressanta arrangemang? Då kan du göra en insats för Makthavare.se.

Som framgår av kalendariet här till höger sker det hela tiden intressanta politiska händelser. Makthavare.se, som ju är en ideellt driven verksamhet där alla medverkar oavlönat på sin fritid, har inte möjlighet att bevaka alla dessa tal. Däremot tror vi – på goda grunder – att ni i läsekretsen kommer att vara där. Vi välkomnar därför er hjälp med att förse oss med bilder.

Vi publicerar gärna foton på partiledare och andra intressanta personer. Så högupplösta bilder som möjligt och helst liggande, där alltså basen är längre än höjden. Som bildleverantör får du förstås cred för att ha tagit bilden, men ingen ersättning utgår. Makthavare.se förbehåller sig rätten att återanvända bilder även vid andra tillfällen, men självklart aldrig i kommersiella sammanhang.

Bilder skickas enklast till desken@makthavare.se. Ange gärna vem eller vilka som är porträtterade samt vid vilket tillfälle bilderna är tagna.

Kommentera