Vad händer i Almedalen i dag?

Onsdagen brukar vara den mest seminarie- och mingeltäta dagen under Almedalsveckan, men man kan ju inte gå på allt – så vad har egentligen almedalsbesökarna prioriterat i kalendariet för vänsterpartiets dag?

Hanna Mörck Makthavare.se
[[Hanna Mörck]], bostadspolitisk samordnare för Jagvillhabostad.nu, Uppsala.
– Jag ska gå på Byggnads seminarium om bostad för unga klockan halv tre. Sedan ser jag fram emot mingel hos HSB och Makthavarefesten.

Mattias Bjärnemalm Makthavare.se
[[Mattias Bjärnemalm]], kanslichef hos europaparlamentariker [[Amelia Andersdotter]] (pp).
– Jag ska på seminariet om digitala rättigheter i Almegatältet och sedan till ett seminarium om upphovsrätt och om den behövs i kulturpolitiken, kvart över tre. Efter det går jag förmodligen till Primes mingel.

Cecilia Andersson och Jenny Haraldsson Makthavare.se
[[Cecilia Andersson]], sjuksköterska och miljöpartist, Stockholm. [[Jenny Haraldsson]], arbetsförmedlare och miljöpartist, Stockholm.

– Vi är faktiskt här på semester men vi ska till Naturskyddsföreningens mötesplats och lyssna på när politiker blir intervjuade om miljöfrågor. Sen blir det att gå på ett seminarium på högskolan om hållbar stadsutveckling med [[Lisa Nordin]], och efter det blir det feministiskt mingel.

Carl Höglund Makthavare.se
[[Carl Höglund]], borgarrådssekreterare i Stockholms stad.
– I dag ska jag jobba, jag har sex seminarier i schemat där [[Ulla Hamilton]] är med och pratar. Det börjar med frukostseminarium om hybriddrift i bussar och lastbilar hos Siemens.

Kommentera