Hemma-hos-i-Almedalen: ”Jag glömde bort att jag bokat hotell”

Kommunikationsrådgivaren [[Paula Hammerskog]] är en van Almedalsbesökare. I år bor hon för tredje året i rad på Hotell Gute, ett attraktivt boende ur Almedalsperspektiv.

- Vill man bo på hotell inne i Visby under Almedalsveckan gäller det att ha framförhållning och boka flera år i förväg, säger hon.

Det var när hon var på en privat semester på Gotland 2007 som hon bestämde sig för att fråga hotellets ägare om hon inte kunde få boka rum under första möjliga Almedalsvecka. Det visade sig vara tre år senare men Paula Hammerskog både bokade och betalade direkt. Och glömde bort det.

- Sen gick åren och när jag 2010 var i Almedalen för en organisation som jag då arbetade för råkade det boende som de hade bokat åt mig vara på just Hotell Gute. Jag frågade ägaren om jag kunde få boka för kommande år men blev då påmind om att jag redan har ett rum som är bokat och betalt.

Numer har Paula Hammerskog en stående bokning på Hotell Gute under Almedalsveckan för överskådlig framtid. Något hon är mycket nöjd med.

- Hotell Gute är ett jättegulligt hotell som både är litet och personligt. Det ligger magnifikt – extremt centralt samtidigt som det är helt lugnt. Dessutom har de bra WiFi så det är lätt att jobba där.

I Almedalen är hon för att träffa människor och gå på intressante seminarier.

- Det är ett väldigt bra sätt att hämta energi och inspiration inför resten av året. I år träffar jag mycket skolmänniskor eftersom jag jobbar på AcadeMedia.

Paula Hammerskogs bästa almedalstips:

- Mitt bästa tips är att hitta tid för sig själv. I år gör jag det genom att prioritera ett löppass varje dag.

Kommentera