Tällberg diskuterar framtid

I dag är sista dagen på Tällberg Forum. Regnet strilar fortfarande och gör Siljan till sjön i tusen gråa nyanser. Snickarglädjen i Tällberg med omnejd är en del av det som gör byn så unik. Bilden ovan är tagen genom ett balkongräcke mot cirkustältet där de flesta stora sessioner genomförs.

Vatten

Pallar med vattenflaskor står överallt. Arrangörerna hade räknat med en törstigare publik, men när temperaturen mer liknar en kall höstdag än en solig junidag så dricker folk betydligt mindre vatten än vanligt.

Presscenter

Presscentret. Där Makthavare.se:s redaktion tillbringat en del tid.

Pressklipp

Konferensens pressklipp hittills. Av alla människor på plats är fem procent journalister, vilket är förvånande lite. Det kan förstås handla om att journalister ofta vill ha slutdokumentation, vilket inte är konferensens mål eller mening.

[[Rebecca Oliver]], projektledare för årets Tällberg Forum.

Rebecca Oliver

[[Bo Ekman]], Tällberg Forums grundare, lyssnar här på Pete Ondeng, CEO Asset Capital i Kenya.

Allmänhet

Precis som Almedalen som börjar om exakt två veckor så är allmänheten inbjuden till Tällberg Forum men får sitta bakom avspärrningar. Förmodligen av säkerhetsskäl – här finns fler internationella potentater än i Visby.

Kommentera