Bilder från Tällberg

För att ge er en liten känsla för hur sagolikt vackert här är kommer här några bilder från dagen och gårdagskvällens höjdpunkter.

Cirkustältet – med en lätt doft av både clown och cirkushäst – där alla samlas för de stora seminarierna. Fiffiga småtält för att skydda mot regn när kaffe serveras bredvid.

Utsikt mot Siljan och Klockargården. Tällberg är både en levande by och ett museum över hur man tidigare levde i Dalarna. Men som uppvuxen i landskapet kan jag berätta att alla har inte denna strålande utsikt.

Inne i cirkustältet har en fiffig bordsplacering ställts ut. Detta för att deltagarna ska samtala och diskutera, inte bara lyssna. Input och output i skön mix.

Tällberg är mer än dalahästar och lammskinn. Här är ett av alla konstverk som lite random finns på var gård. Mest konst finns nog i Greenverket på Hotel Green.

I går kväll underhölls alla gäster av ett spelmanslag med minst 40 spelmän. En kulla från Malung fick Bo Ekmans stipendium om 15000 och sjöng för oss på den mest fantastiska malungsmål, vilket förmodligen bara undertecknad förstod.

Kommentera