Makthavare.se + Bloggplats H12 Wisby Strand = sant!

Makthavare.se har sedan 2006 (då Almedalsbloggen) etablerat sig som Almedalsveckans egen lokaltidning; om och för alla aktörer på plats – men också en fristående informationskälla för människor kvar på fastlandet som velat veta mer om vad som skedde i Visby.

Även i år satsar vi stort på Almedalsveckan och räknar med att komma till Gotland med en redaktion på omkring 20 personer.

Nytt för i år är att redaktionen flyttar in hos Bloggplats H12 Wisby Strand; platsen för politiska bloggare i Almedalen. Bloggplatsen fungerar som ett presscenter för bloggare – en plats där man kan träffas, sitta och skriva i lugn och ro, hitta information, tekniksupport och delta i seminarier.

Makthavare.se ser och Bloggplats H12 Wisby Strand delar entusiasmen för Almedalsveckan och kommer ha ett gott utbyte av varandra genom att kampera ihop.

Att Bloggplats H12 i år håller till på Wisby Strand är också positivt. Vi är därmed bara ett stenkast från själva Almedalen och har en härlig havsutsikt.

Bakom Bloggplats H12 står Almega tillsammans med Politometern och kongressanläggningen Wisby Strand. Makthavare.se och bloggarna som frekventerar Bloggplats H12 Wisby Strand står dock självklart lika fria från Almega och Politometern som journalisterna gör i det likaledes sponsrade presscentret.

Kommentera