Stora förändringar bland s-pressfolket

I dag har stora förändringar meddelats bland socialdemokraternas pressfolk. Den erfarne och mångåriga medarbetaren och presschefen [[Dan Svanell]] slutar och meddelar att detta sker av personliga skäl. Han ersätts av [[Fredrik Kornebäck]], som haft presschefsjobbet tidigare men på sistone varit chefredaktör för socialdemokraternas medlemstidning Aktuellt i Politiken.

I går meddelades att [[Håkan Juholt]] rekryterat [[Erik Nises]], politisk reporter på Aftonbladet, som pressekreterare när [[Sofie Rudh]] går på föräldraledighet. Samtidigt slutar också [[Jenny Engdahl]], pressekreterare åt [[Tommy Waidelich]] och tidigare pressekreterare åt [[Carin Jämtin]], och går vid nyåret över till en tjänst på Lärarförbundet. Hon är tjänstledig i ett halvår från sin tjänst på partiet.

Kommentera