Makthavaröl med Anne-Marie Pålsson, Jenny Madestam och Peter Santesson

[[Anne-Marie Pålsson]], före detta moderat riksdagsledamot, skildrar i sin bok Knapptryckarkompaniet intrycken från sin tillvaro i Sveriges riksdag. Hon vill förklara inte bara vad som tilldrar sig bakom de stängda dörrarna utan också varför det ser ut som det gör i maktens centrum. Boken avslutas med förslag på vad som kan göras för att vitalisera demokratin. Utifrån detta diskuterar hon med statsvetarna [[Jenny Madestam]] (Stockholms universitet) och [[Peter Santesson]] (Timbro), under [[Cecilia Garme|Cecilia Garmes]] ledning, riksdagens och de folkvaldas roll i vårt demokratiska system.

Missa inte denna spännande säsongsavslutning på Makthavaröl! Onsdag den 14 december på Nalen Klubb i Stockholm.

Anmälan sker med fördel via Facebook.

Insläpp från 17.30. Samtalet på scen börjar kl. 18 och pågår i c:a 45 minuter. Därefter är alla som önskar välkomna att mingla i baren.

För de gäster som önskar äta en bit mat så går det att köpa på Nalen Bar, precis intill Nalen Klubb.

Kommentera