AJOUR, välkomna till internetz

Att @damonrasti, @emanuelkarlsten, @johanhedberg, @kwasbeb, @mymlan och @tdhse har startat gruppbloggen Ajour har knappast gått någon förbi. Redaktionen för makthavare.se hälsar dem härmed formellt välkomna och hoppas de kommer att bli en viktig kraft i ett nytt medielandskap! Än så länge har deras namnkunniga redaktion presterat en del metanyheter om sig själva – men har även hunnit publicera några spännande artiklar. Med tanke på personerna bakom hoppas vi på lite konkurrens när det kommer till databasgräv, feta visualiseringar och liverapportering. Vårt sökarljus har alltid varit riktat mot politiken, och de som gör politiken möjlig. Ajour kommer, vad det verkar, rikta sin sökare mot internet och skärningspunkter med afk-verkligheten. Vi hoppar att mycket spännande kommer från deras tangentbord, och hoppas vi kommer att vara fantastiska komplement till varandra i mediesverige 2.0.

Kommentera