Blött & kallt på SSWC

Den tredje upplagan av Sweden Social Web Camp (SSWC) är nu äntligen igång och sveriges sociala medier-elit har samlats. Konferensen (eller festivalen)  är en så kallad unconference om den sociala webben – med tält, bastuflotte, får och en egen ö: Tjärö i Blekinge skärgård.

Vädret lämnar en del övrigt att önska, bastun är överfull med spindlar och könsfördelningen på geeksen är som vanligt kass. Men å andra sidan är det allt som är dåligt, för maten är bra, DN.se bjussade på gratis öl, alla är här och stämningen är på topp.  De stackare som inte kunnat komma hit har startat Sveriges första icke-unconference.

Till skillnad från till exempel Almedalen så är SSWC en konferens där schemat inte är klart i förväg. Istället får vem som helst sätta anmäla en session om vad som helst. Fredagens schema är nu på plats medan lördagens kommer att öppnas upp för anmälningar efter lunch.

Vi återkommer!

Kommentera