Jaktlycka på Mälarpaviljongen

Solen och vattnet lockar många att slå sig ner på Mälarpaviljongen, så även några av de hbt:are vi saknar i parken. I kväll kommer dock ett kompisgäng farande från Borlänge och då ska paret [[Fernando Olivares]] och [[Richard Nilsson]] till parken igen. För andra gången den här Prideveckan.

Fernando berättar att han gick ett 10-minutersvarv under onsdagen i parken ”Det känns som det var mycket folk i parken som inte hör hemma där. För personer som sticker ut kanske det är extra jobbigt med alla ungdomar som inte tvekar att peka och fnissa”. Anledningen till den korta visiten var bland annat temat på kvällen, rock, som han inte tycker passar på Pride ”Visserligen är det bra att de har det eftersom att det lockar en annan typ av hbt än vanligt, men en hel kväll med rock blir bara för mycket”.

För Richard är det första Priden, han hade stora förväntningar innan festivalen började. Han berättar att han blev varnad att det kanske inte skulle bli så bra som han hoppades. Nu är han besviken och känner att han haft för stora förväntningar på festivalen. Men schlagerkvällen kommer absolut bli toppen, säger han.

I kväll drar grabbarna till Operaterassen där det är schlagerfest vilket de hoppas ska bli kvällens höjdpunkt. För övrigt hänger de gärna på Mälarpaviljongen. ”Hit kommer många hbt:are, i går var det björnkväll t ex. På dagarna är det mycket barnfamiljer och par och på kvällarna kommer gaysen hit. Läget och utsikten är det bästa Stockholm att erbjuda.”

Kommentera