Brandtal av Buck Angel

Buck Angel berättar för en tagen publik, på Kulturhustaket, om sin uppväxt. Först som en vanlig pojke och sedan som tonåring med växande bröst och växande missbruksproblem.

Modeindustrin plockade upp Buck Angel och gjorde honom till en framgångsrik modell. Varje modeagent jagade honom, men det enda han brydde sig om var alkoholen och att inte titta sig själv i spegeln med smink på.

Buck Angel slutade i Los Angeles rännsten, där han förstod att han skulle dö om han inte gjorde något. Han ringde en vän som hjälpte honom in på ett behandlingshem.

- Jag borde inte stå här, jag borde ha varit död. Jag blev pånyttfödd, vaknade som en ny människa. Allt såg annorlunda ut. Jag identifierade mig då som en butchkvinna, även om det inte var så jag kände mig. Jag berättade för mina vänner att jag kände mig som en kille, men det var inte ens någon i mitt eget community som förstod vad det var jag kände. Det fanns inte några redskap och ingen information om att man kunde ändra sitt kön, i dag är det annorlunda, i dag förstår man.

Efter att ha sett en film om könskorrigering förstod Buck vem och vad han var.

Buck träffade en läkare som var villig att hjälpa honom, han började med testosteron och visste från början att det var rätt.

- Jag var en arg, elak person innan jag började med testosteron och blev en snäll, rationell och glad människa efteråt.

Buck Angel opererade bort sina bröst och undersökte möjligheten att göra en underlivsoperation. Han ville ha en stor, fet fungerande kuk, men hittade bara alternativ som inte var okey. Han började tänka att han inte behövde en penis, som ändå inte fungerar, för 70 000 dollar.

- Bättre att köpa en monstertruck, det skulle ändå ge mig fler kvinnor.

- Alla sa till mig att jag behövde en penis för att bli en fullvärdig man, det är ett fucked up budskap. Jag tror att det här var det svåraste beslutet i hela den här processen, jag skulle behöva bli vän med min vagina. Det var hemsk.

- Jag var kåt innan testosteronet men då var det svårt att ha sex om det inte var mörkt i rummet och jag var asfull. Nu kunde jag inte kontrollera mina händer längre. Jag var tvungen att sticka in fingrarna i vaginan och knulla mig själv. Vilken fantastisk känsla! Varför hade inte någon berättat det här tidigare. Jag måste lära mig att älska min vagina, för den äger!

Buck Angel blev bekvämare med sin vagina, vilket gjorde att han kände sig mer bekväm med sin kropp i övrigt. Han beskriver det som att han blev en hel människa, som inte behövde gömma sig längre.

På någon sätt började Buck Angel inom nöjesindustrin, först bakom scenen i bdsm-världen. Sedan framför kameran.

- Då fanns det ingen transman inom mainstreamporren, allt annat fanns; clownporr, ballongporr osv. Men ingen man med vagina porr. Jag bestämde mig för att göra porr.

Buck Angel hade bestämt sig för att inte bry sig om vad folk skulle säga. Det tog Buck Angel tre år att ta sig in i porrindustrin, efteråt upptäckte han att det var politiskt.

I morgon kommer Buck Angel att berätta mer om porrkarriären för Pridedeltagare, i dag avslutas seminariet med en känslosam uppmaning.

- I dag står jag här, för att jag blev bekväm med min kropp, jag vill att folk ska förstå varför jag är här. Varför mitt budskap måste fram. Jag var fucked up, när jag förstod att jag var en man, men vad du har mellan benen är inte vem du är. Tänk om, vad betyder det att vara man eller kvinna. Var den du är och anpassa dig inte efter samhällets normer, du är den du är för att du själv bestämmer! Låt ingen annan bestämma åt dig.

Kommentera