Torsdagen i bilder

Värme, look-a-likes, ett hjärtligt avskedstal och mängder av inspiration är några saker som för mig beskriver torsdagen i korthet, nedan följer en visuell sammanställning av dagen.

Värmen gör sig påmind och man kan äntligen dra på sig shortsen igen.

Förmodar att detta är en av de mest gulliga polisbilar som finns där ute.

[[Maud Olofsson]] leverade ett hjärtligt tal med inlevelse och en tår mot slutet.

Är det ett plan? en fågel? [[Magnus Ljungkvist]]? Nej det är bara hans dubbelgångare. Magnus Ljungkvist från Makthavar-redaktionen har efter flera år i enträget image-arbete skapat en trend med panamahattar, ljusa byxor och mörkare kavaj under Almedalsveckan. Nu när man uppenbarligen inte kan märka ut honom enbart på hatten, hur ska man då hitta honom i vimlet?

Rådhusgruppen City, bjöd på lite mat och dryck efter talet. En viss irritation uppstod då grillkockarna inte hann med att leverera köttet till den allt mer hungriga kön i tid.

[[Inga-Britt Ahlenius]], [[Per Cromwell]], [[Martin Frey]] och andra fantastiska talare stod för kvällens och kanske hela veckans mest inspirerade, upplyftande och tänkvärda anföranden och berättelser som under TEDxAlmedalen fick många i publiken att hamna helt i extas och upprymdhet.

Under torsdagens Godnattsaga som Springtime PR anordnar var det [[Jytte Gutelands]] tur att få berätta sin skräckhistoria om ett samhälle med ägandelägenheter och sjukvårdsreformer som slagit fel

Kommentera