Samtidigt i Kalifornien

För den som vill veta varför innovationsfrågor inte är något hett valämne går det bra att lyssna till [[Sven Otto Littorin]] på Stanford University den 23-25 maj. Det är nämligen då som The Eight Conference On Innovation Journalism anordnas, och Littorin håller i en av programpunkterna samt står som värd för konferensen tillsammans med Innovation Journalism-konceptets främste förespråkare [[David Nordfors]].

Som Makthavare.se tidigare rapporterat om blev ju Stanford tillflyktsorten för Littorin efter förra årets rabalder under valrörelsen. Han rodde hem en gästforskarplats på ”egna meriter” och sorterar nu under Stanford Center for Innovation and Communication där nämnde David Nordfors basar. David Nordfors råkar även vara Littorins tidigare samarbetspartner från bolaget Momentor AB under början av 2000-talet. Nu återstår att se om den forne arbetsmarknadsministern kan öka intresset för innovationsbevakning hos tillresta journalister.

Kommentera