House-chefer gillar porr, makt och asyl

Under invigningen av Pride House på måndag förmiddag tipsades om veckans höjdpunkter från scenen. Vi haffade de tre verksamhetscheferna för Pride House efter invigningen för att fråga vad de själva skulle välja – om de bara fick se ett enda seminarium under veckan.

[[Emma Rasmusson]] svarar tvärsäkert ett av dagens seminarier, Hbtq-personers möjlighet till asyl som Stockholm Pride samarrangerar med Röda Korset och där två av festivalens tidigare ordförande, [[Sofia Sjöö]] och [[Ulrika Westerlund]] deltar.

[[Sara Folke Mörner]] funderar ett tag, men landar sedan i ”den feministiska porren” och syftar på panelsamtalet Den feministiska porrens vara och borde på tisdag kl. 14 med bland andra bloggaren och skribenten [[Elin Grelsson]].

[[Kalle Persson]] väljer Makt och inflytande i hbt-rörelsen på torsdag eftermiddag, som Arabiskt initiativ och MENA-gruppen arrangerar, om de inre hierarkierna i hbt-rörelsen.

Kommentera