Extra: Fores-basen kidnappad i Visby

Ett dramatiskt kidnappningsdrama utspelade sig i Visby under torsdagseftermiddagen. [[Martin Ådahl]], chef för tankesmedjan Fores, kidnappades av  terroristkommandot ”Ship to Greece”.
– Det var ett ruskigt dåd, säger ögonvittnet [[Nils Lundgren]] till Makthavare.se.

Det var i Frälsningsarméns lokaler på Mellangatan som det hela utspelade sig. Terroristerna, bestående av flera ledande svenska borgerliga politiker och delar av den journalistiska eliten, hotar att inte återlämna Ådahl förrän den grekiska nationens skuldkris är löst.

Makthavare.se blev vittnen till en brutal kidnappning vid ett seminarium under Almedalsveckan. Flera, med spritflaskor beväpnade, män stormade scenen i Frälsningsarméns lokaler och förde bort Martin Ådahl ur lokalen. Det stod klart att terroristerna personligen höll Ådahl ansvarig för Greklands statsfinasiella kris och inte ämnade lämna tillbaka honom förrän han lastat en båt full med sin personliga andel av Greklands skuld på ett skepp med destination Grekland.

Makthavare.se mötte ögonvittnet Nils Lundgren (tidigare Junilistan) direkt efter det brutala bortförandet
– Det var ett ruskigt dåd, men jag tror vi måste vänja oss vid den här typen av händelser, sade den kände ekonomen och tidigare partiledaren.

Den pågående svensexan känns lättast igen genom att Martin Ådahl tvingas bära en ful kaptenshatt.

Kommentera