Makthavaröl feat. Maria Abrahamsson

Flera tisdagar i rad har Makthavare.se bjudit in till mingelkvällar på Internationella Pressklubben på Vasagatan i Stockholm. Dessa har varit välbesökta och inneburit många spännande möten och samtal. I tisdags var det äntligen dags för en särskilt inbjuden gäst att berätta om sin roll som makthavare.

Gästen i fråga var Veckans makthavare, [[Maria Abrahamsson]], och att döma av reaktionerna från publiken när hon frågades ut av [[Magnus Ljungkvist]] så var arrangemanget mycket uppskattat. Här nedan bjuds på bilder från utfrågningen och minglet vid bardisken efteråt, tagna av [[Lars Lindberg]].

I dag är det också premiär för ett nytt inslag här på Makthavare.se: egenproducerad film. Först ut är just utfrågningen av Maria Abrahamsson, men vi har även annat planerat framöver:

Ansvarig för allt praktiskt kring inspelningen har [[Josefin Berglund]] varit. Ett stort för hjälp med filmande, produktion, klipp, ljus och ljud vill vi också rikta till Josephine Hattevig, Jonatan ”Kip” Kipowsky och Stefan Ljungkvist. Vi vill också passa på att tacka vår samarbetspartner Seedo som via tjänsten Clipsource hjälper till att sprida videoinnehåll. Tack vare dem kan ovanstående filmklipp även visas på fler kanaler än här på Makthavare.se.

På tisdag kl. 17.30 är det dags igen för barmingel på Pressklubben – gå gärna med i Facebookgruppen. Den 3 november gästas vi av [[Karin Pettersson]], ett arrangemang som redan är fulltecknat med marginal.

Publikbild från Makthavaröl: bland andra Sofia Arkelsten, Sandro Wennberg, Johan Wennström

Publikbild från Makthavaröl: bland andra Sofia Arkelsten, Sandro Wennberg, Johan Wennström

Mingelbild från Makthavaröl: bland andra Ida Karlbom, Tobias Holdstock, Magnus Ljungkvist

Mingelbild från Makthavaröl: bland andra Ida Karlbom, Tobias Holdstock, Magnus Ljungkvist

Mingelbild från Makthavaröl: Anders Jonsson, Martin Ahlquist

Mingelbild från Makthavaröl: Anders Jonsson, Martin Ahlquist

Mingelbild från Makthavaröl: Per Gudmundson, Joanna Ljunggren, Johan Wennström

Mingelbild från Makthavaröl: Per Gudmundson, Joanna Ljunggren, Johan Wennström

Publikbild från Makthavaröl: bland andra Peter Frejhagen, Josefin Deiving, Monica Lövström

Publikbild från Makthavaröl: bland andra Peter Frejhagen, Josefin Deiving, Monica Lövström

Välkomna!

Kommentera