Årets opinionsbildare i Almedalen

Det är många som delar ut priser och korar vinnare i allehanda kategorier under Almedalsveckan. Nu ger sig även [[Villaägarna]] och kommunikationsföretaget [[Pronto]] in i matchen och inleder nu nomineringsprocessen för årets opinionsbildare.

Genom TV4:s text-tv sid. 777 kan man följa Almedalsindex 2009 där vem som helst kan sms:a in sin nominering av vem som ska koras till årets opinionsbildare under Almedalsveckan. De nominerade värderas sedan löpande av besökarna i Almedalen.

De nominerade hittills är [[Lars Josefsson]], [[Ida Gabrielsson]], [[Rasmus Fleischer]], [[Peje Emilsson]], [[Signhild Arnegård-Hansen]], [[Isabella Löwengrip|Isabella "Blondinbella" Löwengrip]], [[Anders Philblad]], [[Stefan Stern]] och [[Gunnar Fröroth]].

Nomineringen avslutas på torsdag den 25 juni kl. 12.

Kommentera