Mediedrev i Almedalen

[[Ullman PR]] arrangerade förra året ett seminarium under Almedalsveckan som tog upp journalismen som företeelse. I år ska konceptet mediedrev diskuteras.

Deltar gör förra kulturministern [[Cecilia Stegö Chilò]] som kan berätta om sin erfarenheter av drev, såväl som villebråd som jägare. Dessutom deltar [[Staffan Dopping]], tidigare journalist samt före detta informationsdirektör i Försvaret – och som också utsatts för ett drev; [[Stig-Björn Ljunggren]], statsvetare och mediedebattör med synpunkter på drevjournalistiken; [[Lars Adaktusson]] tv-programledare med journalistens perspektiv på drevjournalistiken, samt moderator [[Harald Ullman]] som också en gång utsatts för ett mediedrev som ledde till att han i praktiken förlorade sitt företag.

Även fler debattörer sägs vara på ingång.

Det hela äger rum på onsdag den 1 juli kl. 16.00 i  Sävesalen på Gotlands länsmuséum.

Trackbacks

  1. [...] Makthavare » Mediedrev i AlmedalenIntressant seminarium. [...]

Kommentera