Det roliga gänget Liberati?

Politikerbloggen rapporterar att den relativt nyblivne folkpartisten Alexander Bard gör politisk debut i Almedalen i sommar. Tillsammans med nätverket Liberati, som han grundat, sägs Bard förbereda en rad aktiviteter för veckan.

Liberati ska hyra ett hus i Visby under politikerveckan i Visby, och Bard säger till Politikerbloggen att de ska vara ”det roliga gänget” i Almedalen eftersom ”veckan behöver piggas upp”. Just nu planerar man för seminarier och paneldebatter man tänkt arrangera.

Vi på Almedalsbloggen konstaterar att med tanke på att ”seminarier och paneldebatter” utgjort c:a 90 procent av det schemalagda programmet för Almedalsveckan de senaste åren så ska det nog rätt mycket till för att Alexander Bard och Liberati ska klara av att verkligen framstå som ”det roliga gänget”.

Några ambitioner på att själv ställa sig i talarstolen i Almedalen uppger sig blygsamme Bard inte ha. ”Just nu är jag mer intresserad av att stötta andra folkpartister”, säger han till Politikerbloggen.

Comments

  1. Komikern says:

    Herregud vilken bamsekram för landets Folkpartister. Om det är någon som kan skrämma bort väljade så är det väl Bard.

  2. Hörde Bards kommentar om prostitution – varje människas rätt till sin egen kropp -. Fråga: Även om andra människor skadas av aktiviteten? Hur ser Bard på exempelvis alkoholism, heroinmissbruk, sniffning av kokain och andra berusningsmedel, pedofiler – rätt till sin egen kropp -. Skall man helt bortse från moral och att man skadar andra människor. Skall lagar reglera sådana aktiviteter men inte prostitution? Tacksam för svar

  3. Bengt, den frågan bör du nog ställa till Alexander Bard direkt. Jag vågar inte garantera att han läser det här inlägget och kommentarerna på det.

Kommentera