Moderat försoningsflört med bloggarna?

Flirt FOTO:Stock.XCHNGInte minst moderaterna har ju fått löpa gatlopp under debatten om utvidgade spaningsmöjligheter åt FRA. Man kan ju undra hur det har påverkat partiets sedan länge proaktiva förhållningssätt gentemot bloggare.

Ett bra tillfälle att ta reda på hur det ligger till kommer i Almedalen, på tisdageftermiddagen klockan 17 på restaurang Friheten, då partisekreteraren Per Schlingmann och kommunikationschefen Pär Henriksson (själv bloggare på Så var det) ”kommer att tala kring moderaternas syn på nya medier och hur strategin ser ut inför valen 2009 och 2010″ inför inbjudna bloggare.

Annars lär det vara ett bra tillfälle att hälsa på den förtjusande unga moderaten Évin Khaffaf, som har partisekreterarämbetet som lindat kring sitt finger. Hon är sekreterare åt Schlingmann – och dessutom flickvän till hans företrädare, arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin. Detta kan dock vara dumt att ta upp till diskussion när man anmäler sig till evenemanget hos just henne. Evin Khaffafs kontaktuppgifter finns här, för den bloggare som i avsaknad av inbjudan måste försöka fjäska sig in.

Trackbacks

  1. [...] Nu står istället Alliansen inför ett blogguppror om FRA som kommer överskugga politiken i sommaren. Frågan är vad FRA-diskussionen får för roll i Almedalen. Helt klart är moderaterna väl medvetna om den rollen som bloggarna har som ny media. [...]

Kommentera