Mobilspammet straffar sig

Flera gånger har jag under de senaste dygnen fått sms från Lärarförbundet med inbjudningar till vad avsändaren uppenbarligen inbillar sig är intressanta seminarier. I mina svar har jag messat en bön om att slippa få min mobil spammad.

För en stund sedan ringde min mobil. Från samma nummer hos Lärarförbundet. Två gånger.

Jag är inte i Almedalen (kommer dock ner på torsdag eftermiddag). Jag är inte intresserad av Lärarförbundet. Jag är inte bekant med Zoran Alagic, som pressekreteraren där heter. Jag är dock anmäld till NIX-registret.

Hädanefter kommer jag aldrig att svara på samtal, mess, brev eller mejl ifrån Lärarförbundet. Inte heller kommer jag att gå på ett enda evenemang de vill ha uppmärksamhet för. Och positiv behandling i mina texter kan de glömma.

Zoran Alagics mobiltelefonnummer går att messa med den här gratistjänsten.

Comments

 1. Zoran Alagic says:

  Käre bror,

  Jag kan bara beklaga att de två sms jag sänt till dig under måndagen och tisdagen upprört dig så. Det kommer inga fler. Dock bara ett litet – men viktigt – klargörande. Jag är presschef på Lärarnas Riksförbund (SACO). och ej på Lärarförbundet (TCO).

  tuus

  Zoran Alagic
  070-262 27 00

  PS Ring mig gärna. Vore trevligt att höra din röst!

 2. Zoran Alagic says:

  De två påringningarna till din mobil från min mobil kom förresten från din kollega Cecilia Garme som lånade min telefon och undrade när du skulle komma till Almedalen. Beklagar återigen om det också upprörde dig.

  Även jag ska gå med i NIX.

  tuus

  Zoran

Kommentera