Politikerna DJ:ar på Järvaveckan

Järvaveckan är igång och såväl Stockholmare som folk från andra delar av Sverige drar sig mot Spånga IP. Det är tätt med politiker, intresseorganisationer och myndigheter.

Det är mycket som händer under Järvaveckan. Inte bara de spontana mötena utan också seminarier och naturligtvis inte minst partiledarnas tal. I Unionen Stockholms tält möter vi dessutom ett flertal intressanta och häftiga politiker.

Under lördagen den 15/6 kommer ett antal tunga makthavare att spela skivor tillsammans med DJ Snygg-Jessica, som Jessica W. Sandberg kallar sig när hon DJ:ar. Som ett litet DJ-battle under Järvaveckan, skulle man kanske kunna säga. Bland gästerna ser vi bland andra centerpartiets integrationsborgarråd i Stockholm, Fredrik Lindstål, den liberala riksdagsledamoten Gulan Avci, Järvaveckans grundare Ahmed Abdirahman och Unionen Stockholms egen ordförande Maria Nilsson. Dessutom kommer Makthavare.se:s egen chefredaktör Jessica Schedvin att medverka. På söndagen framträder dessutom socialdemokraternas oppositionsråd i Nacka, Khashayar Farmanbar tillsammans med DJ Aleese.

Artikeln är publicerad i samarbete med Unionen Stockholm.