Missa inte tisdagens sammandrabbning: The Big #industrikampen

Det finns väl knappast någon som missat affischerna för The Big #industrikampen som pryder hela Visby? Med inspiration från superhjältevärlden kommer några av de främsta företrädarna från de politiska ungdomsförbunden upp i The Big #industrikampen. Vem kan lösa framtidsutmaningarna på bästa sätt med hjälp av industrin och blir därmed industrihjälte 2018? Finalen, med vimplar, tal och jubel, går av stapeln tisdagen den 3 juli i Industriområdet.

Ungdomspolitikerna som gör upp i The Big #industrikampen är förbundsordföranden Philip Boström, SSU, Benjamin Dousa, MUF, Magnus Ek, CUF samt språkrör Hanna Lidström, Grön Ungdom.

The Big #industrikampen presenteras av Industrin tar matchen som för sjätte året i rad är på plats i Visby under Almedalsveckan. Initiativtagare till Industrin tar matchen är en rad industriorganisationerna inom Svenskt Näringsliv. Att skapa ett lättsamt event med seriös underton har blivit lite av ett signum för Industrin tar matchens stora mingel i Almedalen.

Både före och under #industrikampen kan publiken visa stöd för sin favorit på Twitter. För att rösta skriver man en tweet med #teambenjamin, #teamphilip, #teammagnus alternativt #teamhanna och #industrikampen. Det går även att rösta på www.industrikampen.se.

Makthavare.se kommer vara på plats och se förbundsordförandena under sina tagna superhjältenamn kämpa om titeln. Vi hoppas att så många som möjligt gör oss sällskap och deltar i detta innovativa evenemang som på ett kreativt sätt lyfter ungas perspektiv på viktiga frågor inom industrin.