Matseminarielista

I traditionell anda har Makthavare sammanställt en lista över alla frukost-, lunch – och middagsseminarier under hela Almedalsveckan – även mattillfällen som inte finns med i det officiella kalendariet!

Mitt i Almedalshetsen finns det sällan tid för en matpaus, så varför inte kombinera lunchen med lite fortbildning på ett seminarium? Därför är matseminarierna, som slår två flugor i en smäll, enormt uppskattade!

Tänk på att ett seminarium som serverar mat inte är en gratisrestaurang – det är inte en plats man går till enbart för att äta. Tanken är att både arrangörer och besökare ska få ut något av evenemanget, så se till att hitta ett seminarium som verkligen intresserar dig. På så vis går du inte bara därifrån med stillad hunger, utan förhoppningsvis också med stillad nyfikenhet om ett fenomen som intresserad dig och som arrangören vill sprida information och skapa uppmärksamhet kring.

Likt förra året har vi delat upp listan i dagar, för att bespara er ett evigt scrollande! Mycket nöje!

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag