Makthavaröl om opinionsundersökningar

Valåret 2018 har börjat och trots att de påstår motsatsen följer partistrategerna med stort intresse opinionsmätningarna som publiceras och kommenteras i många medier. Men hur pass pålitliga är dessa mätningar? Och hur påverkar de partier och väljare? På tisdag den 17 april diskuteras detta av en kunnig panel: Fredrik Furtenbach (inrikespolitisk kommentator på SR Ekot), David Ahlin (chef för Public Affairs och Opinion på Ipsos) samt Lena Mellin (inrikespolitisk kommentator på Aftonbladet). Utfrågare är Stina Morian, som själv varit analyschef på YouGov.

Arrangemanget hålls på Hotell Reisen (inre baren, Skeppsbron 12, Gamla stan) och alla är välkomna att beställa i baren från kl. 17.30. Samtalet inleds sedan c:a 18.00 och vi håller totalt som längst på till 19.00. Därefter går det förstås utmärkt att stanna kvar och mingla med övriga gäster. Anmälan som vanligt via Facebook.