Makthavare listar: Poddar i Almedalen

Det blir allt populärare att poddat från Almedalen. Vi har listat ett gäng av dem som gör det.  

Sparpodden

Sista chansen! Sparpodden spelar in sitt sista avsnitt någonsin. Som vanligt hör vi Günther Mårder och Jan Dinkelspiel.

Statsvetarpodden
Det låter garanterat inte lika roligt som det är. Cecilia Garme, Ulf Bjereld och Jonas Hinnfors är statsvetarna som rattat denna insiktsfulla poddsatsning!
Lilla drevet
En rak och elak satir från vänster. Almedalen kan nog vänta sig ett och annat tjuvnyp från Nanna Johansson, Liv Strömqvist, K. Svensson och Ola Söderholm.
Åsiktskorridoren
Aftonbladets ledarredaktion är på plats i Almedalen för att analysera, kritiserar och filosofera. Ulrika Schenström, Fredrik Virtanen och Torbjörn Nilsson bakom spakarna.
Olof Lundhs podcast – Sveriges vassaste fotbollspodd
Kaxigt poddnamn. Olof Lundh poddar fotboll i Almedalen för fotbollskanalen.se.
Flumskolan
Johannes Klenell kommer guida oss genom ännu flera upptåg i litteraturens värld.
Det politiska spelet
Eller DPL som denna SR-podd kallas i Almedalsk folkmun. Snack om spelet bakom kulisserna med Henrik Torehammar, Fredrik Furtenbach och Tomas Ramberg.
Mikropodd om aktuella bostadsfrågor
En liten podd från Riksbyggen om bostäder och byggande.
Jalla Almedalen
Lernia satsar på ett nyhetsprogram om vad som händer i Almedalen, på lätt svenska. Jalla Almedalen är en del av Lernias projekt Jalla Prata svenska.
Utvecklingssamtalet
Fördjupande samtal om bistånds- och utvecklingsfrågor från OmVärlden.
Makthavare.se poddar också i Almedalen:
Makthavarpodden
Makthavares redaktionsmedlem Maria Lindholm talar med starka kvinnliga profiler. I Almedalen gästas hon av Anna-Karin Hatt, tillträdande VD för Almega och före detta minister, Amanda Lundeteg, VD på Allbright och Elisabeth Svantesson, före detta minister.
Makthavarpodden: Almetalen
Makthavare.se:s nyhetschef Jessica Schedvin slår sitt kloka huvud ihop med Almedalsmedarbetarna Sofia Arkestål och Sars Graner Tyllman för att analysera Almedalens partiledartal.
Ölpodden med Makthavare.se
Jonas Lundgren, före detta ölskribent och redaktionsmedlem på Makthavare.se frågar ut två kända Almedalsprofiler om Almedalen, alkoholkultur och alkoholpolitik, en hel del snack om öl blir det också förstås!