So long, and thanks for all the internetuppkoppling!

Om ungefär fyra månader bär det av igen. En av varje års politiska höjdpunkter, Almedalsveckan, går av stapeln. Som alltid finns mycket att se fram emot inför veckan. Den nya regeringen kommer få sitt första år vid makten risat och rosat, en färsk KD-ledare kommer göra ett av sina första stora framträdanden och det är nog ingen högoddsare att det kommer finnas fler seminarier, mingel och andra aktiviteter i år än någonsin tidigare.

Årets upplaga av Almedalsveckan kommer emellertid sakna vad som blivit något av en Almedalsinstitution under de senaste åren – Bloggplats H12. Almegas träffpunkt för bloggare lanserades 2010 och blev en omedelbar framgång, och H12-passet runt halsen har därefter varit en självklar del av Almedalen för många, i synnerhet de yngre Almedalsbesökarna.

Under årens lopp har Bloggplats H12:s eluttag många gånger varit livbojen som räddat dagen då telefonen varit på väg att ge upp. Och för dem av oss som någon gång bott en bit utanför murarna har H12:s wifi varit det enda som hindrat att Almedalskalendern kollapsat fullständigt till följd av ständiga hemspurter för att få iväg något ut i cyberrymden.

Tack för allt Bloggplats H12, ni kommer vara saknade!