Makthavares team under Almedalsveckan

Ni som läser det som skrivs på Makthavare och följer oss på Twitter är kanske intresserade av att veta vad det är för människor som står bakom. Här har ni en förteckning över oss som skriver på Makthavare under årets Almedalsvecka:

Joakim Holmertz
chefredaktör

Chefredaktör på Makthavare sedan februari 2014 och var tidigare Nyhetschef. Smålänning i Stockholmsexil, färskutbildad statsvetare och nationalekonom med bakgrund i LUF och Folkpartiet liberalerna.

Jessica Schedvin
nyhetschef

Nyhetschef för Makthavare sedan i våras. Medlem i Moderaterna och tidigare ordförande för Unga Humanister. Lärarstudent och förbundsstyrelseledamot i Ung Liberal.

Delvin Arsan
Redaktionsmedlem och skribent

Statsvetare och skribent. Arbetar som humanitär rådgovare på Rädda Barnen och har tidigare i flera år arbetat för FN med konfliktförebyggande och bistånd i Egypten, Jemen, Irak, Jordanien och USA. Är aktiv i Socialdemokraterna i Stockholm.

Dahlia Naji
Redaktionsmedlem och skribent

Statsvetare och Mellanösternvetare utbildad vid Stockholms universitet och universitetet i Genève. Bor sedan i vintras i Istanbul och arbetar för SOS barnbyar.

Lisa Aggeborn
Redaktionsmedlem och skribent

Retoriker och författare med särskilt intresse för politisk retorik. Förutom att skriva för Makthavare föreläser hon om retorik och kommenterar även för Nyheter24 under Almedalsveckan.

Johanna Almlund
Redaktionsmedlem och skribent

Har en politices magisterexamen och arbetar som näringspolitiskt ansvarig på Fastighetsägarna. Har tidigare arbetat på bland annat JKL och Schibsted. Är också folkpartistisk fritidspolitiker i Göteborg.

Jonas Lundgren
Redaktionsmedlem och skribent

Arbetar som politisk sekreterare för Vänsterpartiet i Sollentuna och har varit aktiv politiskt sedan 2006. Är också ordförande för Republikanska Föreningens ungdomsförbund Unga Republikaner.

Daniel Somos
Skribent

Sparstrateg på finansrådgivningsföretaget Exceed och moderat fritidspolitiker i Stockholm. Har utbildning från Handelshögskolan i Stockholm och har tidigare varit ordförande för MUF i Stockholm. Är vid sidan av sitt ordinarie yrke styrelseordförande för Mikaeliskolan.

Annalena Hultman
Skribent

Riksdagskandidat för Moderaterna i Värmlands län och tidigare VD på Värmlands Handelskammare samt kanslichef på Svenska Kyrkan.

Håkan Tribell
Skribent

Chef för Timbros idéverksamhet sedan 2009 som snart börjar som seniorkunsult på Prime. Har tidigare arbetat som ledarskribent på UNT, samt sitter i styrelsen för Bertil Ohlininstitutet.

Erika Pohjanen
Skribent

Utredare och medieproducent i det egna företaget Sibship och kommunikatör på Hälsans Nya Verktyg. Har studerat vid Linköpings universitet. Almedalsdebutant med bakgrund i Ung Vänster.

Helene Högberg Kessy
Skribent

Kommunikationsansvarig på Talangbanken som tidigare arbetat i bland annat egna företag och på Ernst & Young. Har stort intresse av framförallt arbetsmarknadsfrågor.

Andreas Eriksson
Skribent

Har nyss avlagt masterexamen i statsvetenskap vid Göteborgs universitet. Är engagerad i Centerpartiet och sitter i CUF:s förbundsstyrelse.

Helena Åberg
Skribent

Arbetar som samordnare för Göteborgs universitets verksamhet under Almedalsveckan 2014.