Märks i Almedalen

Det drar återigen ihop sig för politikårets höjdpunkt Almedalsveckan. Och detta supervalår kan det bli mer spännande än någonsin. Med redan ett rekordstort antal anmälda evenemang så ställer sig många frågan hur i hela friden man ska kunna tränga igenom bruset. Makthavare har svaret.

En enkel lösning för att nå samhällsengagerade medborgare, journalister, bloggare och företrädare för stat, kommun och organisationer är att annonsera på politikens och samhällsdebattens egen lokaltidning: Makthavare.se. Vi är sajten dit man vänder sig för att få veta mer; förstå hur det blev som det blev och vilka som gjorde det möjligt.

Vi kombinerar god journalistik med nätets flexibilitet för att ge en djupare inblick i svenska politiska händelser. Ett nätverk av ideellt arbetande skribenter och andra medarbetare tillför, oavlönat på sin fritid, något som annars hade saknats i den politiska journalistiken.

Vi gör alltså allt detta ideellt. Och för att ha råd att driva sajten och skicka skribenter till Almedalen så behöver vi annonser. Genom att annonsera här så når man alltså inte bara ut till viktiga opinionsbildare. Man stöder också en unik politisk journalistik.

Hör gör man då? Enklast är att kolla in http://makthavare.se/annonsera och följa instruktionerna där. Observera att vi har samma förmånliga erbjudande i år som förra året.