Makthavaröl med Aron Etzler och Ulrica Schenström

På onsdag den 23 april är det åter dags för Makthavaröl i Stockholm. Denna gång möts Aron Etzler (partisekreterare, vänsterpartiet) och Ulrica Schenström (kommunikationsrådgivare på Hallvarsson & Halvarsson, tidigare bl a statssekreterare på Statsrådsberedningen) i ett samtal om politik, strategi och kommunikation. Samtalet leds av Makthavare.se:s Ida Thulin och tar sin utgångspunkt i Etzlers bok Reinfeldteffekten (Karneval förlag). Boken kommer att finnas till försäljning under kvällen.

Arrangemanget hålls på Hotellet, Linnégatan 18. Varmt välkomna att beställa mat och dryck från kl. 18.30. Samtalet inleds kl. 19 och håller på c:a en timme. Efteråt är man självklart välkommen att stanna kvar och prata politik med gamla och nya bekanta.

Föranmäl gärna deltagande via Facebook.