Almedalsevenemangen som bjuder på mat

När man besöker Almedalsveckan vill man göra det mesta av sin tid, och fylla den med så mycket seminarier, minglande och nätverkande som möjligt. Således vill man inte ödsla tid på att laga mat, men det blir dyrt att äta ute tre gånger om dagen. Lösningen som tar hänsyn till både späckat schema och tunn plånbok är att äta och dricka på seminarier, debatter och mingel!

Tidigare i veckan presenterades Makthavares stora mingellista, där vi tipsar om  gratis förtäring och mingel främst kvällstid. För billigt leverne dagtid presenterar vi idag, med en vecka kvar till Almedalen, vår stora lista över evenemang som bjuder på frukost och lunch. På den har vi samlat alla officiella Almedalsevenemang som bjuder på frukost eller lunch.

Listan över gratisevenemang