Garanterad uppmärksamhet

Makthavare.se satsar för femte året i rad stort på Almedalsveckan. Ambitionen är förstås att vår oavlönade redaktion ska bjuda på den mest heltäckande bevakningen av tal, utspel, seminarier, debatter och pr-kupper under veckan.

Men samtidigt ser utbudet av arrangemang än en gång ut att bli rekordstort. Och inte ens vi kommer att kunna bevaka allt. Man tvingas välja bort många seminarier, debatter och annat som mycket väl kan ha nyhetsvärde – men som antingen inte hinns med eller som krockar med annat.

Därför erbjuder Makthavare.se en möjlighet för arrangörer att ändå få ett fylligt referat, skrivet av en av våra reportrar och publicerat på vår webbplats. Genom att sponsra en artikel garanteras publicitet på Almedalsveckans hetaste nyhetsplats. Som sponsor köper man därmed också rättigheterna till texten vi producerar, och det står fritt att i efterhand använda den på den egna webbplatsen, intranätet, tidningen eller annat sammanhang.

Som sponsor får man alltså garanterad publicering som når rätt målgrupp och en betydligt större publik än som får plats när arrangemanget genomförs. Alla kan inte komma på ert seminarium – men alla läser Makthavare.se.

De intäkter vi får från bland annat annonser går helt och hållet till att finansiera resor och boende till evenemang som Almedalsveckan för våra medarbetare. Ingen i redaktionen får betalt.

Artikeln markeras av juridiska skäl som ”Sponsorsevenemang” och har en färgad bakgrund, precis som denna. Den ligger kvar som andranyhet under en hel dag och flyttas sedan till det ordinarie nyhetsflödet. Av intresse? Kontakta oss för mer information:

Kommentera