Makthavare och MyNewsFlash presenterar Almepressen

M_MNF_logo

Vi på Makthavare är Almedalsnördar av rang. Vi vill läsa om precis allt som händer i Almedalen och inom svensk politik. Dessvärre så har det aldrig funnits något snabbt, smidigt och billigt sätt att samla allt som skrivs om Almedalen och svensk politik – förrän nu!

Idag presenterar vi på Makthavare i samarbete med MyNewsFlash nämligen Almepressen! Almepressen är en tjänst som kontinuerligt skannar av hela det svenska nyhetsflödet – från den etablerade morgon- och kvällspressen till de minsta lokaltidningarna och de mest obskyra branschmedierna. Parallellt med detta sammanställer och redovisar Almepressen allt som skrivs om de politiska partierna. I realtid. Helt gratis!

Skärmklipp

- Det är jättekul att kunna presentera det här samarbete med MyNewsFlash! Vår roll i Almedalen är att informera Almedalsbesökarna om vad som händer i stort och smått i Almedalen och i svensk politik, och Almedalspressen gör just det, säger Makthavares chefredaktör Jessica Schedvin.

MyNewsFlash som har utvecklat tjänsten är ett Helsingsborgsbaserat mediebevakningsföretag som lanserade sin mediebevakningsplattform i januari i år. Deras ambition är att demokratisera mediemarknaden genom att göra fler nyheter tillgängliga för en större publik. MyNewsFlash opererar, liksom exempelvis Spotify och LinkedIn, enligt en så kallad Freemium-modell. I deras fall kan man som gratisanvändare använda praktiskt taget alla funktioner som företaget erbjuder, men det finns begränsningar för hur mycket man kan använda dem. Som betalande kund får man däremot obegränsad tillgång till skräddarsydda mediebevakningslösningar.

- Vi är väldigt glada över att kunna presentera den här tjänsten för Makthavares läsare och alla andra Almedalsbesökare. Nyheter är viktiga och ligger ofta till grund för de beslut man fattar som privatperson, företag eller politiker. Inom politiken fattas många av de största besluten, så därför är det viktigt för oss att visa upp oss just i Almedalen. Almedalspressen är ett litet smakprov på vad vi kan erbjuda, säger Gustav Ekberg, vd på MyNewsFlash.

Trackbacks

  1. [...] årets Almedalsvecka lanserade Makthavare och MyNewsFlash tjänsten Almepressen, som sammanställer allt som skrivs i media om [...]