Nytt i Almedalen: Hemma hos Makthavare

Fest, mingel och politiska poänger – är det allt vi sysslar med i Almedalen?

Fem dagar av Almedalens dagar kommer Makthavare.se att inta Öresundshuset och bjuda in till idépolitiska samtal. För att samhället ska röra sig framåt behövs rum för diskussion, konflikt och lösningar. Vardagliga rum, där vi kan prata om de idéer och värden som ligger bakom politikens agerande gentemot nutidens mest aktuella samhällsutmaningar.

Det är glädjande att se hur upptakten till Almedalen börjar redan nu. Men att det är mer hype om VIP-biljetter till Kallis-fester istället för möten, politisk dialog och hur vi kan göra Almedalen tillgängligt för fler, är orimligt. Förhoppningsvis kan vi, tillsammans med Öresundshuset, skapa avslappnade samtal om tankarna bakom politiken, säger Kevin Shakir som är redaktör för Makthavare.se.

I år bjuder Makthavare.se in till samtal med journalister, opinionsbildare och politiker för att bidra till en mer öppen, politisk dialog. Almedalen och politiken förtjänar mer samtal i vardagliga rum och mindre biljettköande till Kallis.

Välkomna, Hemma hos Makthavare.

Mer information kommer under våren