Makthavaröl med Birgitta Ohlsson

Den 18 april har vi Makthavaröl med Birgitta Ohlsson, riksdagsledamot och utrikespolitisk talesperson för Liberalerna – samt aktuellt med boken ”Duktiga flickors revansch”.

Ända sedan tiden som LUF-ordförande 1999 – 2002 har Birgitta varit en stark röst i den politiska debatten och lyft frågor som ibland varit kontroversiella, men som med tiden vunnit gehör. Hon var EU-minister i Alliansregeringen 2010 – 2014 och blev 2014 Folkpartiets mest kryssade politiker i Stockholms kommuns valkrets.

Vi håller till på Reisen (inre baren, Skeppsbron 12, Gamla stan) och inleder samtalet c:a 18.15, men alla är välkomna att beställa i baren från kl. 18. Vi håller på i högst en timme och efter avslutat scensamtal går det förstås utmärkt att stanna kvar och mingla med övriga gäster. Anmälan som vanligt via Facebook.