Makthavaröl om valet i USA

Vi inleder politikåret 2016 med ett Makthavaröl den 23 februari om det stundande valet i USA. Bland Demokraterna verkar kampen stå mellan Hillary Clinton och Bernie Sanders. Hos Republikanerna är konkurrensen större, även om Donald Trump än så länge ser starkast ut i opinionsmätningarna. Men kan han verkligen bli president, och vad betyder i så fall det?

Detta diskuteras av två ytterst kunniga gäster i form av KDU:s ordförande Sara Skyttedal, med ett förflutet i Republikanernas valkampanj 2012, och Elizabeth Walentin, s-märkt VD på PR-byrån Crimson Clarke och som bl a varit praktikant i Vita huset och i Obamakampanjerna 2008 och 2012.

Arrangemanget sker i samarbete med Touchdown USA och är en försmak av ett program med seminarietillfällen i Stockholm och en resa till Washington DC i november.

Vi håller till på Scandic Malmens lilla hotellbar (T-Medborgarplatsen, Stockholm) och man är varmt välkommen att beställa mat och dryck i baren från kl. 17.30. Och efter avslutat samtal på scenen går det förstås utmärkt att stanna kvar och diskutera kvällens tema med övriga gäster. Anmäl gärna deltagande via Facebook.