LO får kritik för sin Twitteranvändning – vill inte kommentera

Under torsdagsmorgonen twittrade LO ut denna uppmärksammande bild och reaktionerna lät sig inte vänta.

Detta har lett till en blockräd från fackförbundets sida som kritiserar genom hashtaggen #loblockchock.

Det finns dock undantag.

Hannes Hervieu, ordförande för Centerstudenter, är en av de som har blivit blockade och han är kritisk.

Med tanke på att deras förslag tyvärr stänger unga människor ute från arbetsmarknaden så är det väl bättre att de lägger tid på att blocka unga människor än att arbeta för att få genomslag för sin vänsteragenda.

Vi ringde upp LO och ansvarige Adriana Haxhimustafa för en kommentar. Hon säger till Makthavare att det är flera personer som twittrar på kontot och att det under morgondagen har varit hon som har varit aktiv. När frågar varför de har blockat så många med andra åsikter avböjer hon att kommentera det och avslutar samtalet.