Centerstudenter utmanar med ny tröjkampanj

Det krävs kreativa metoder för att nå ut i flödet under Almedalen. Det är exempelvis Centerpartiets studerandeförbund medvetna om. Makthavare.se är först med att berätta om en ny tröjlansering som ska leda till stärkt sammanhållning inom Alliansen.

- Efter alliansens nederlag 2014, är det rimligt att partierna profilerar sig och hittar sina oppositionsroller. Det är mycket har hänt sedan dess och det är enbart våra motståndare som har att vinna på en sprucken allians. Därför vill vi fokusera på att stärka sammanhållningen mellan partierna, berättar ordförande Naod Habtemichael, som förväntar sig ett valresultat högre än förra.

- Det är dags att sluta käbbla och istället sluta upp bakom ett frihetligt regeringsalternativ. Det innebär att Ulf Kristersson blir nästa statsminister och Annie Lööf blir nästa vice statsminister.

På frågan om vad han tror om Kristdemokraterna och Liberalerna reaktion är han lugn.

- Kristersson och Lööf är deras kandidater med, så jag hoppas de gillar kampanjen!

centerstudenter

Bild: Pressbild / Centerstudenter

Trackbacks

  1. [...] TRÖJA: Centerstudents tröja Kristersson Lööf ’18 [...]