Högerextrem TV-kanal på plats i Almedalen

Idag stötte vi på ett nytt och lite intressant fenomen i hamnen. En nystartad högerextrem TV-kanal vid namn Nationalkanalen har anlänt till Almedalen. Vi fick en kort intervju med programledaren Kalle Kolikowskij.

Vilka är ni?

- Vi är en politiskt oberoende nationellt sinnad TV-kanal som jobbar för att tala om det som bekymrar svenska folket. Vi tar upp det som gammelmedia och etablissemanget och statsmakten med de politiska partierna vägrar tala om helt enkelt. Det som bekymrar det svenska folket allra mest. Du kan ju gissa vad det är.

Nej, vad bekymrar det svenska folket allra mest?
- Invandringen. Den islami, vad fan heter det?, islamisering som pågår i samhället. Den så kallade identitetspolitik som förstör den svenska identiteten. Som om det svenska folket inte skulle veta vad en svensk är, säger Kalle Kolikowskij.

Men ni är journalister alltså?
- Ja, det är ju alltså en nyhetskanal det här.

Vad är det tänkt att ni ska göra här i Almedalen?
- Trots att vi inte fått någon ackreditering så kommer vi att göra allt för att få ställa de här frågorna till dem vi tycker är svaret skyldiga. Alla de politiska partierna. Kanske någon DN-murvel eller om vi får tag på någon från det som kallas Public Service. Vi vill fråga dem om hur det kommer sig att de förtiger saker som är av största vikt för det svenska folket. Det är därför vi är här. Vi är folkets röst, avslutar han.