Makthavaröl inför Almedalsveckan

[UPPDATERAD] I samarbete med Almega och Unionen hälsar Makthavare välkomna till ett Makthavaröl där sakkunniga spanar efter trender till årets Almedalsvecka. Vi fokuserar såväl på sakfrågor och aktörer som på arenor, teknik och sociala medier.

Medverkar gör Ulf Lindberg (näringspolitisk chef) och Markus Welin (ansvarig, sociala medier) från Almega, Åsa Märs (kampanj- och PR-chef) och Jacob Lapidus (ansvarig, opinionsbildning i sociala medier) från Unionen, Malin Thorson (ordförande) från UNF, Jonas Nilsson (PR- och pressansvarig) från Unibet, Joakim Holmertz (chefredaktör) från Makthavare.se, samt Henrik Torehammar från Aftonbladet och podcasten ”Det politiska spelet”. Utfrågare är Magnus Ljungkvist, grundare av Almedalsbloggen och Makthavare.se.

Arrangemanget sker på Scandic Malmen, Lilla hotellbaren, på tisdag den 26 maj med start kl. 18.

Mer information och anmälan via Facebook.