Bilder från miljöpartiets dag

Det är miljöpartiets dag och solen skiner, i hamnen finns det veteranbilar och nya elbilar. Det debatteras kring kött, klimat och [[Henrik Torehammar]] reser framåt i tiden med [[Anders Wallner]]. [[Åsa Romson]] får draghjälp av [[Jason Diakité|Jason "Timbuktu" Diakité]] och solen går åter ner över Visby. Det här är några av bilderna från dagen.

Började dagen med att passera Svenskt Kötts seminarium om köttfria måndagar, det verkar som att just köttfria måndagar inte var räddningen på vårt klimatproblem.

Fortum kör en favorit i repris och erbjuder laddning av mobiler och datorer nere i hamnen. Självklart laddas de med solceller.

Stiliga damer i hatt sitter i en cool cykelkärra som tyvärr inte kunde agera taxi.

Säkerhets- & försvarsföretagen har en liten annorlunda samtalsplats, men någon gång visste vi ju att lokalerna skulle ta slut.

Denna härliga Ford är från veteranbilsutställningen i hamnen, där man även kan se motorcyklar.

[[Henrik Torehammar]] kör tidsmaskin och förflyttar oss 20 år framåt när han intervjuar [[Anders Wallner]] i Almegas tält

Föredetta Makthavare-skribenten och nuvarande partisekreterare Anders Wallner (mp) bjöds upp på scen när Bar Grön bjöd på talkshow inför Åsa Romsons tal

Jason ”Timbuktu” Diakité framförde två uppiggande låtar innan Åsa Romsons tal

Även årets Almedalsdrink fann sin plats på scen denna dag.

Relativt mycket folk i Almedalen, som uppenbarligen lockar folk

Ännu en trevlig solnedgång vid Visby strand

Kommentera